voor de harddenkende Rotterdammer

Het meest positief is directeur van de Rekenkamer Rotterdam Paul Hofstra, die het prettig vindt dat de provincie het (financieel) beleid van de gemeente controleert en kan afstraffen.

Het meest negatief is publicist Chris Aalbers, die de provincie een gebrek aan zichtbaarheid verwijt. Andere sprekers zijn Arwin van Buuren, universitair hoofddocent bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en voormalig wethouder van Wonen Hamit Karakus (PvdA). Opvallend is dat niemand denkt dat de provincie het best kan worden opgeheven.
Lees het hele achtergrondverhaal hier.
 

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties