voor de harddenkende Rotterdammer


In de wedstrijd tegen NAC afgelopen zondag namen veel Feyenoord-supporters opblaasbananen mee het stadion in. Zij wilden daarmee een statement maken richting de UEFA. Nadat een opblaasbanaan in de wedstrijd tegen AS Roma in de buurt van Gervinho op het veld belandde, beschuldigde de UEFA Feyenoord van racisme. Volgens de Feynoord-fans is niets minder waar.

In Zicht is de wekelijkse fotorubriek van Vers Beton. Heb je ook iets opmerkelijks gezien in Rotterdam? Mail je foto naar info@versbeton.nl!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties