Voor de harddenkende Rotterdammer

Een kut-dag voor de nalatenschap van Ivo Opstelten was het. Op de dag dat hij struikelt over het bonnetje van zijn rechterhand Fred Teeven, maakt Feyenoord bekend dat het niet langer gelooft in het plan van BAM voor een vernieuwbouwde Kuip. Acht jaar geleden werd een nieuw  Feyenoord-stadion nog gepresenteerd als ‘het afscheidscadeau van Opstelten aan Rotterdam.’

Morgen maakt  Feyenoord in een persconferentie meer details bekend. Uit de reacties die door RTV Rijnmond verzameld werden blijkt echter nu al dat het besluit van Feyenoord voor politiek en supporters een volslagen verrassing is.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 4 reacties
 1. Profielbeeld van Daan
  Daan

  Zie het in wat groter verband: poppodium, stadion, mega-kantorenlocaties, ’s Gravendijkwal etc.: zonder overheidspoen komt er niks van de grond. En dat zegt heel veel over de plaats in de markt van al deze dingen. De markt is een Darwinistische machine die meedogenloos aantoont waaraan wel / geen behoefte is.

  De wereld globaliseert, en dat betekent dat zaken zich rond bepaalde centra gaan concentreren: kunst en muziek in 020, voetbal in de grote Europese steden, kantorenlocaties idemdito en zo voort. Nederland wordt een uithoek. Kwaliteit gaat naar het buitenland, poen ook, investeringen ook, goede voetballers ook, kunsttalent ook en alles wat kwaliteit heeft.

  En daar stemt iedereen in NL elke 4 jaar weer volledig mee in door op de geeikte partijen te stemmen. Een D66er, PvdAer, VVDer of CDAer die dit erg vindt, heeft ofwel boter op zijn hoofd, ofwel heeft het allemaal niet begrepen…

  1. Profielbeeld van R.Sörensen
   R.Sörensen

   Kwaliteit gaat naar het buitenland (bis)
   Begrijp dat jij hier blijft?

 2. Profielbeeld van Bert
  Bert

  Is geen verrassing voor diegenen die de ontwikkelingen bij hielden. Ook voor BAM is uitstel afstel gebleken. En terecht.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.