Voor de harddenkende Rotterdammer

De miljoenen hadden eigenlijk afgelopen januari uitgekeerd moeten worden en waren afkomstig uit een gemeentelijke subsidiepot voor verbeteringen aan het Rotterdamse onderwijs. Denk aan leerlingenvervoer en conciërges. In plaats daarvan werd het bedrag al eind 2014 uitgekeerd aan Stichting BOOR, zodat er genoeg geld was om de salarissen en eindejaarsuitkeringen van docenten en andere medewerkers te betalen.

Het is niet voor het eerst dat Stichting BOOR met financiële problemen kampt. Sinds 2013 staat de scholenkoepel dan ook onder verscherpt financieel toezicht.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Lees één reactie