Voor de harddenkende Rotterdammer

Vanavond kan je weer komen kijken naar Studio Erasmus, de maandelijkse talkshow over wetenschap en actualiteit in de Rotterdamse Schouwburg. Het door Vers Beton geprogrammeerde minicollege wordt gegeven door Wiep van Bunge, hoogleraar geschiedenis van de wijsbegeerte. Hij zal zich buigen over de waarde van wijsbegeerte voor de Erasmus Universiteit én de stad Rotterdam. Daarbij zal hij vanzelfsprekend aandacht besteden aan de huidige studentenprotesten, maar reageren op het artikel dat Vers Beton in december over dit onderwerp schreef.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn poker, bijziendheid en de waterschapsverkiezingen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Half Way Station. Inloop met muziek vanaf 20:00, start van het programma om 20:30. Bijwonen is vrij van kosten. Heel graag tot vanavond!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1111

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
Lees 2 reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.