Voor de harddenkende Rotterdammer

Vanavond kan je weer komen kijken naar Studio Erasmus, de maandelijkse talkshow over wetenschap en actualiteit in de Rotterdamse Schouwburg. Het door Vers Beton geprogrammeerde minicollege wordt gegeven door Wiep van Bunge, hoogleraar geschiedenis van de wijsbegeerte. Hij zal zich buigen over de waarde van wijsbegeerte voor de Erasmus Universiteit én de stad Rotterdam. Daarbij zal hij vanzelfsprekend aandacht besteden aan de huidige studentenprotesten, maar reageren op het artikel dat Vers Beton in december over dit onderwerp schreef.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn poker, bijziendheid en de waterschapsverkiezingen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band Half Way Station. Inloop met muziek vanaf 20:00, start van het programma om 20:30. Bijwonen is vrij van kosten. Heel graag tot vanavond!

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1111

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
Lees 2 reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1