Voor de harddenkende Rotterdammer

“Unieke omgevingen met een voelbare dynamiek.” Zo typeert fotograaf Marcel Kollen in zijn foto-essay de tientallen monumentale, Rotterdamse panden die een andere, culturele invulling hebben gekregen. “Wat me opvalt, is dat de nostalgie van dit soort panden een bepaalde energie en inspiratie geven aan bezoekers. Het bekendste voorbeeld is de Van Nelle Fabriek, gastheer van Art Rotterdam en Scumbash.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.