Voor de harddenkende Rotterdammer

“Unieke omgevingen met een voelbare dynamiek.” Zo typeert fotograaf Marcel Kollen in zijn foto-essay de tientallen monumentale, Rotterdamse panden die een andere, culturele invulling hebben gekregen. “Wat me opvalt, is dat de nostalgie van dit soort panden een bepaalde energie en inspiratie geven aan bezoekers. Het bekendste voorbeeld is de Van Nelle Fabriek, gastheer van Art Rotterdam en Scumbash.”

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1