Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze week kwam de PVV in Rotterdam als grootste uit de bus tijdens de Provinciale Staatsverkiezingen. De partij kreeg 17 procent van de stemmen. “PVV op 1 in ons dierbare Rotterdam is geweldig nieuws!” reageerde Wilders op Twitter.

Volgens Van Schendelen is Leefbaar Rotterdam juist steeds minder populair aan het worden in de stad. “Het is een normale partij geworden. Bovendien hadden ze de afgelopen tijd interne problemen en ze zitten in het college. Allemaal redenen waarom Wilders kiezers van ze kan afsnoepen.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties