Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam heeft bovengemiddeld veel sociale huurwoningen. Die disbalans willen we verbeteren. Iedereen gaat ervan profiteren als de wijken economisch krachtiger worden.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
 1. Profielbeeld van Gerben
  Gerben

  Klopt helemaal Ronald Schneider, oorspronkelijke bewoners hebben er helemaal geen profeit van. Ze verhuizen gewoon naar het volgende afbraakblok #stadsnomaden.

 2. Profielbeeld van Daan
  Daan

  Tot nu toe ben ik bevriend geweest (let op, verleden tijd) met drie verschillende mensen die gebruik maakten van een sociale huurwoning. En ik ben niet onder de indruk van hun ‘ontwikkeling’. Sterker nog, er was duidelijk misbruik van de lage huurpijs en er werd nogal veel plezier gehaald uit vergelijking met andere mensen.
  Ik wil de gemeente adviseren de loonbriefjes en werkgeversverklaringen op te vragen van zulke klanten. Geschikt? Wegwezen.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.