Voor de harddenkende Rotterdammer

Straks begint het debat ‘Urban Places – Public Spaces’ in het Goethe Instituut in Rotterdam over de vraag ‘wat is een goede stad?’. Het debat zal tegelijkertijd gevoerd worden met München en Johannesburg via een live videoverbinding. In Rotterdam is architectenbureau ZUS van de partij, net als Tobias Kokkelmans, dramaturg van theatergroep Wunderbaum. In München zal Johan Simons deelnemen, nu artistiek leider van de Münchner Kammerspiele en vanaf 2017 artistiek directeur van Theater Rotterdam.

Sereh Mandias interviewde Kokkelmans eerder deze week over de projecten van Wunderbaum. Speciaal voor het publiek in Duitsland en Zuid-Afrika hebben we dit artikel ook in het Duits en Engels vertaald. Vers Beton gaat de wereld over!

Het debat begint om 11:00 uur, hier is de live stream te volgen:

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Goethe Instituut.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Nog geen reacties