Voor de harddenkende Rotterdammer

‘Two Turning Vertical Rectangles’ (George Rickey, 1969) is na jaren weer terug op de Binnenwegplein.

In Zicht is de wekelijkse fotorubriek van Vers Beton. Heb je ook iets opmerkelijks gezien in Rotterdam? Mail je foto naar info@versbeton.nl!
 

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Rosanne Dubbeld

Rosanne Dubbeld

Rosanne Dubbeld (1987) is psycholoog en fotograaf, en combineert die twee identiteiten graag in haar werk en privéleven. Denk aan het fotograferen van ‘mens en gedrag’, of series als ‘hoe kijken verschillende mensen naar hetzelfde kunstwerk?’ Momenteel maakt ze buiten Vers Beton websites voor mensen met autisme. Verder kun je haar verblijden met spannende kunst en pure chocola.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
 1. Profielbeeld van Jan Eikenboom
  Jan Eikenboom

  En wat heeft het wonder nu doen voltrekken? Jarenlang gesteggel over de veiligheid van het publiek en nu ineens staat het daar weer. Welke voorzieningen zijn er getroffen? Ik ben blij in ieder geval.

  1. Profielbeeld van Mink
   Mink

   Bij de vernieuwing van het plein is het plein hoger komen te liggen, waardoor de fundering van het werk te laag was, en het onveilig werd. Nu is er een nieuwe hogere fundering aan gelegd en kon het beeld veilig terug geplaatst worden.

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500