Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton wil met jou, de lezer, in gesprek om zo tot een beter verdienmodel te komen. Hieronder daarom een oproep!

Doneren!
Doneren!

Vers Beton ontwikkelt een verdienmodel om verder te kunnen professionaliseren. We verkennen daarbij verschillende gebieden. Eén daarvan is ons ‘Stortersmodel’, waarbij wij lezers vragen om een schenking. Hierover willen we met jou, de Vers Betonlezer en -volger, van gedachten wisselen.
Ons onderzoeksteam wil weten hoe we onze achterban om geld kunnen vragen en wat de valkuilen zijn. De gesprekken vinden plaats in de vorm van een interview van 45 minuten. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Nienke Binnendijk op nienkebinnendijk@versbeton.nl.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

uitgever

Hilde Westerink (1979) kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Hilde is uitgever van Vers Beton en daarnaast werkt ze als freelance communicatiemanager voor het Rotterdamse bureau Arttenders.
hilde@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 33 reacties