Voor de harddenkende Rotterdammer

Met de begroting hoopt Philosophy Ground meer inzicht te krijgen in de plannen omtrent de Faculteit der Wijsbegeerte. Volgens de organisatie is er nu te weinig transparantie en is het onduidelijk wat de noodzaak en grootte van de beoogde reorganisatie is.

Gisteren noemden historici Jacques Börger en Anne Jongstra het Rotterdamse protest tegen het rendementsdenken van de universiteit juist ‘een beetje potsierlijk‘. Zij stellen: “Als er één academie vanaf het begin doortrokken is van rendementsdenken, dan is het de Erasmus Universiteit wel.”

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barišić

Vervangend hoofdredacteur

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker. 

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.