Voor de harddenkende Rotterdammer

Met de begroting hoopt Philosophy Ground meer inzicht te krijgen in de plannen omtrent de Faculteit der Wijsbegeerte. Volgens de organisatie is er nu te weinig transparantie en is het onduidelijk wat de noodzaak en grootte van de beoogde reorganisatie is.

Gisteren noemden historici Jacques Börger en Anne Jongstra het Rotterdamse protest tegen het rendementsdenken van de universiteit juist ‘een beetje potsierlijk‘. Zij stellen: “Als er één academie vanaf het begin doortrokken is van rendementsdenken, dan is het de Erasmus Universiteit wel.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500