voor de harddenkende Rotterdammer

Moet Rotterdam nu wel of geen nieuw poppodium krijgen? Vers Beton maakte de documentaire ‘Een generatie zonder poppodium‘, die op 11 april tijdens Motel Mozaïque in de Rotterdamse Schouwburg vertoond wordt. Na afloop organiseren we bovendien een paneldiscussie met enkele hoofdrolspelers uit de Rotterdamse popsector.
Te gast zijn o.a. Hajo Doorn (WORM), Fiona Fortuin (Noisey) en Paul van Oort (cultureel ondernemer). Onze Fay van der Wall treedt op als moderator. De toegang is gratis. Klik jezelf aanwezig op Facebook, binnenkort maken we daar de rest van onze gasten bekend.
Een generatie zonder poppodium: documentaire + paneldiscussie
Datum: 11 april
Tijd: 14:00
Locatie: Rotterdamse Schouwburg (hal)
Entree: gratis

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder
profielfoto

Jelena Barisic

Auteur

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Advertentie

Wildlife-film-festival-rotterdam-2018-Adv-Versbeton