Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Als de geruchten kloppen, dan stevent de gemeente Rotterdam dit jaar af op een begrotingstekort van 200 miljoen euro. Normaliter vang je dat altijd op met een nieuwe bezuinigingsronde, maar dat was de afgelopen jaren bepaald nog geen succes.

Maar hoe kom je dan aan dat geld? Vers Beton-redacteur Lucette Mascini ging voor Metro op zoek bij de oppositie en sprokkelde zo 15 miljoen bij elkaar. Goed begin, maar dan moeten we ook wat inleveren: de bakfietswijken komen er niet, de milieuzones vervallen, het Citylab010 sterft een premature dood, de afvalstoffenheffing raakt zijn korting kwijt en de parkeertarieven worden vertienvoudigd (!).

Rotterdam moet bezuinigen? Maar waarop dan?

Lees het artikel op de website van Metro

Lees dat artikel

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte