Voor de harddenkende Rotterdammer

Halverwege 2016 moet het Cultuurplan 2017-2020 voltooid zijn. Dat lijkt misschien ver weg, maar de culturele sector, de gemeente en de RRKC zijn er al druk mee bezig. Vooruitkijkend daar op, maar ook kijkend naar de huidige situatie, stellen we in het minicollege van deze maand de vraag: Is het Rotterdamse cultuurbeleid wel divers genoeg? Pauwke Berkers zal deze vraag morgen tijdens de laatste Studio Erasmus van dit seizoen beantwoorden.
Dit minicollege is een samenwerking van Studio Erasmus en Vers Beton. De talkshow in de Rotterdamse Schouwburg is vrij van kosten te bezoeken, aanmelden kan via de link op de website van SG Erasmus. Inloop met muziek vanaf 20:00, start van het programma om 20:30. Heel graag tot dan!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

versbeton 1111

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
Lees 2 reacties