Voor de harddenkende Rotterdammer

Uit de ietwat wollige tekst wordt niet direct duidelijk wat de reden is. Ze schrijven dat de RRKC en het college zich momenteel herbezinnen op de samenwerking en onderlinge verhoudingen. Dit duidt erop dat de RRKC mogelijk een gewijzigde signatuur of rol zal krijgen. Naar aanleiding van deze gesprekken treedt Melanie Post van Ophem af.

Ze schrijven dat Post van Ophem haar rol zag weggelegd om te ‘bouwen’ en te werken aan de ‘verfijning van het cultuurbeleid in brede zin’. De Raad ziet dat de stad juist behoefte heeft aan ‘onafhankelijk advies’ en ‘kritische reflectie’. Áls er sprake was van een meningsverschil, is het hier behendig weggewerkt.

Waar we wel zeker van zijn: er is een interessante vacature vrij in de stad, vooraf aan de start van het nieuwe cultuurplantraject voor 2017-2020.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees één reactie