Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tijdens de grote finale van Vers Geluid, het radioprogramma voor de dwarsdenkende Rotterdammer van Vers Beton en Tegengeluid, ging het er wild aan toe. Niet minder dan 10 dwarsdenkers kwamen langs in de studio van Open Rotterdam om hun idee te pitchen. Je hoort onder meer plannen voor coöperatieve windmolens, ombouw van kantoren tot appartementen, speeltuinen voor volwassenen, complimenten verzamelen op een landkaart, radicaal tuinieren én een roltrap over de Erasmusbrug.
Bovendien vertelt Vincent Cardinaal in zijn column over zijn avonturen als copywriter voor de IS, deelt Vers Beton-hoofdredacteur Eeva Liukku haar revolutie voor ambtenaren en laat Celeste Boddaert de man op straat vertellen over hun liefde voor communisme, het uitroeien van extremisten en het organiseren van een vredesdemonstratie.
Echt hoor!

Kom vrijdag 19 juni naar de Dwarsdenken voor Dummy's-avond in Arminius!

Ook zo'n dwarse denker worden?

Hup, klikken, kaarten bestellen, superleuk!
Bron: beeld: soundcloud.com

Vers Geluid wordt gemaakt en gepresenteerd door Marco Visscher (chef curator Tegengeluid) en Inge Janse (redacteur Vers Beton). Bovendien gaat Celeste Boddaert de straat op om de mening van de Rotterdammer te peilen, terwijl Vincent Cardinaal de vaste column verzorgt. Het programma wordt uitgezonden door OPEN Rotterdam op woensdagavond tussen 19 en 21 uur.
Open RotterdamOPEN Rotterdam is te beluisteren via 93.9 FM en de livestream op de website, waar de uitzendingen later in het online archief terug te vinden zijn. Vers Geluid wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam.

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.