voor de harddenkende Rotterdammer

De World Expo gaat enorme kansen bieden voor Rotterdamse ondernemers. Het gaat niet alleen om de ondernemers die kunnen bijdragen aan de opbouw of de exploitatie van de Expo; in feite is het gewoon één grote handelsmissie

Maandag Quote: start je week met een Rotterdamse quote. Deze week: Diederik van Dommelen wil de Wereldtentoonstelling in 2025 graag naar Rotterdam halen. De voorzitter van VNO-NCW Rotterdam doet alvast inspiratie op bij de World Expo in Milaan.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties