Voor de harddenkende Rotterdammer
Komende zondag is Studio Katshoek weer terug! Hierin dringt Vers Beton zo diep mogelijk door in de wereld van Rotterdamse sleutelfiguren. Deze keer is Niek Stam te gast. Bekijk de teaser!
Een straatvechter met een gouden hart voor de havenarbeider en de club Feyenoord, dan heb je het over Niek Stam. Een man met een missie bovendien: de haven automatiseert in rap tempo en harde actie is nodig om het tij te keren. Maar valt de tijd nog terug te draaien? En gaat zijn vechtlust soms niet ietwat te ver? De drijfveer die hem naar Amerika voerde om verzekeraars aan te pakken, leidde hem ook naar het slagveld bij Beverwijk. De Rotterdamse FNV-voorman voerde een openhartig gesprek met interviewer Geert Maarse in Studio Katshoek, aanstaande zondag vanaf 11.00 te zien op Vers Beton.

Bekijk hier de teaser!

Bron: beeld: www.youtube.com

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Tim van den Hoff

Tim van den Hoff

Tim van den Hoff (1981) stapt graag met een camera in werelden die hij niet kent, maar graag wil snappen. Na een studie filosofie en een baan bij VPRO maakt hij nu documentaires en opdrachtfilms.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.