Voor de harddenkende Rotterdammer
Komende zondag is Studio Katshoek weer terug! Hierin dringt Vers Beton zo diep mogelijk door in de wereld van Rotterdamse sleutelfiguren. Deze keer is Niek Stam te gast. Bekijk de teaser!
Een straatvechter met een gouden hart voor de havenarbeider en de club Feyenoord, dan heb je het over Niek Stam. Een man met een missie bovendien: de haven automatiseert in rap tempo en harde actie is nodig om het tij te keren. Maar valt de tijd nog terug te draaien? En gaat zijn vechtlust soms niet ietwat te ver? De drijfveer die hem naar Amerika voerde om verzekeraars aan te pakken, leidde hem ook naar het slagveld bij Beverwijk. De Rotterdamse FNV-voorman voerde een openhartig gesprek met interviewer Geert Maarse in Studio Katshoek, aanstaande zondag vanaf 11.00 te zien op Vers Beton.

Bekijk hier de teaser!

Bron: beeld: www.youtube.com

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Tim van den Hoff

Tim van den Hoff

Tim van den Hoff (1981) stapt graag met een camera in werelden die hij niet kent, maar graag wil snappen. Na een studie filosofie en een baan bij VPRO maakt hij nu documentaires en opdrachtfilms.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1