Advertentie

Pionect top banner_V2
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op 5 juli is de Rotterdamse kunstenares en kunstcritica Pam Emmerik overleden. Ze werkte nauw samen met Museum Boijmans van Beuningen. Zo beschilderde ze in 2013 de espressobar van het museum en zou ze dit jaar een graphic novel over het museum publiceren.
Vers Beton publiceerde eerder van haar een vurig pleidooi vóór de komst van het collectiegebouw in het Museumpark.
Marli Huijer, denker des Vaderlands en filosoof aan de EUR, sprak kort voor haar overlijden met Pam Emmerik. Trouw publiceerde onlangs dit interview:

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
  1. Profielbeeld van Joey
    Joey

    Triest.

    Commentaartje tussendoor trouwens: Wat staan die reacties laag… Moet je eerst door een heel scherm (letterlijk) met gerelateerde content voordat je bij de reacties op de oorspronkelijke content komt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500