voor de harddenkende Rotterdammer

De reacties op Vers Beton leveren soms interessante informatie op. Zo wees reageerder Tom ons op het feit dat Dizzy gesloten lijkt, en er concerten zijn afgelast. Hij wist ook te achterhalen dat Café Dizzy inmiddels te koop is aangeboden. Dat is voor ons in elk geval nieuws.
Voor 95.000 euro kun je de zaak aan de ’s Gravendijkwal overnemen. Zo is te lezen op de makelaarssite: “Café Dizzy in Rotterdam is in 2013 en 2014 volledig verbouwd, daarnaast is er een compleet nieuwe riolering aangelegd en is de gehele verwarmingsinstallatie vernieuwd. Verder is er een compleet ingerichte keuken en een opslagruimte.”

Slechts anderhalf jaar geleden interviewde Ties Joosten nog de nieuwe eigenaren van Dizzy over hoe zij dachten Dizzy uit het slop te helpen na een aantal faillissementen, en over de roemruchte jazzgeschiedenis van de locatie.
Welke nieuwe ondernemer zal hier de zoveelste reanimatie aandurven?
 
 

bekijk hier de makelaarssite

café Dizzy te koop

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 3 reacties