Voor de harddenkende Rotterdammer

Ondernemers uit heel Europa en Azië zullen naar Rotterdam komen.

Maandag Quote: start je week met een Rotterdamse quote. Deze week: Marcus Fernhout, de Nederlandse directeur van het Cambridge Innovation Center (CIC), in het AD over de komst van CIC naar Rotterdam. De eerste Europese vestiging van deze ‘incubator’ zal zich in het Groot Handelsgebouw vestigen. Als incubator huisvest en begeleidt CIC veelbelovende ondernemingen. Het bedrijf stond in de VS aan de wieg van successen als Android.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties