Advertentie

Logo_giraffe_03_zwart_1456x180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Onze schitterende dochter Dolores Johanna Cardinaal is om 11:03 geboren in het Erasmus MC. Er is een nieuwe Rotterdammer!”
Met dat sms’je maakten Vincent Cardinaal en Hilde Westerink vanochtend de geboorte van hun dochter bekend. Met onderstaande tweet mocht ook de rest van de wereld het weten.


Wie de afgelopen maanden Vincents columnreeks Schrijver in de Stad gevolgd heeft, was waarschijnlijk al op de hoogte van de aanstaande geboorte van Dolores. Sowieso mag baby Cardinaal met recht de eerste echte Vers Beton-baby genoemd worden. Want met een vader als (eind)redacteur, opiniemaker en columnist en een moeder als zakelijk leider mogen we Dolores’ ouders met recht het hart en het hoofd van ons magazine noemen.
Lieve Dolores, Hilde en Vincent, heel veel geluk gewenst namens de hele redactie. We houden van jullie en heten Dolores van harte welkom in onze prachtige stad!

Voordat je verder leest...

Wij kunnen alleen bestaan dankzij support van lezers. Help jij ons om onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk te blijven maken? Vanaf 6 euro per maand ben je supporter!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 5 reacties
 1. Profielbeeld van Sanne
  Sanne

  Wat belachelijk bijzonder om jullie vanavond op dat moment te mogen tegenkomen! Ik ben er nog van onder de indruk! Nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel geluk.

 2. Profielbeeld van Rosanne
  Rosanne

  Whoa, prachtig! Welkom Dolores! En gefeliciteerd Hilde en Vincent :-)

 3. Profielbeeld van Eeva Liukku
  Eeva Liukku

  Happy happy, joy joy! Welkom, Dolores!

  Kleine correctie: Dolores is strikt genomen niet de allereerste Vers Beton baby. Florian, geestelijk vader van Vers Beton en webbouwer, heeft samen met Eva, beeldmaker en ontwerper van ons logo en huisstijl, ook al een Rotterdammer op de wereld gebracht genaamd Rasmus.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500