Voor de harddenkende Rotterdammer

“Onze schitterende dochter Dolores Johanna Cardinaal is om 11:03 geboren in het Erasmus MC. Er is een nieuwe Rotterdammer!”
Met dat sms’je maakten Vincent Cardinaal en Hilde Westerink vanochtend de geboorte van hun dochter bekend. Met onderstaande tweet mocht ook de rest van de wereld het weten.


Wie de afgelopen maanden Vincents columnreeks Schrijver in de Stad gevolgd heeft, was waarschijnlijk al op de hoogte van de aanstaande geboorte van Dolores. Sowieso mag baby Cardinaal met recht de eerste echte Vers Beton-baby genoemd worden. Want met een vader als (eind)redacteur, opiniemaker en columnist en een moeder als zakelijk leider mogen we Dolores’ ouders met recht het hart en het hoofd van ons magazine noemen.
Lieve Dolores, Hilde en Vincent, heel veel geluk gewenst namens de hele redactie. We houden van jullie en heten Dolores van harte welkom in onze prachtige stad!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 5 reacties