Vers Beton8 juli 2015

Vers Beton-baby Dolores Johanna Cardinaal geboren

“Onze schitterende dochter Dolores Johanna Cardinaal is om 11:03 geboren in het Erasmus MC. Er is een nieuwe Rotterdammer!”

Met dat sms’je maakten Vincent Cardinaal en Hilde Westerink vanochtend de geboorte van hun dochter bekend. Met onderstaande tweet mocht ook de rest van de wereld het weten.


Wie de afgelopen maanden Vincents columnreeks Schrijver in de Stad gevolgd heeft, was waarschijnlijk al op de hoogte van de aanstaande geboorte van Dolores. Sowieso mag baby Cardinaal met recht de eerste echte Vers Beton-baby genoemd worden. Want met een vader als (eind)redacteur, opiniemaker en columnist en een moeder als zakelijk leider mogen we Dolores’ ouders met recht het hart en het hoofd van ons magazine noemen.

Lieve Dolores, Hilde en Vincent, heel veel geluk gewenst namens de hele redactie. We houden van jullie en heten Dolores van harte welkom in onze prachtige stad!

Reageer of deel op Social Media

Tag: Cardinaaltje

Sectie: Vers Beton

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *