Voor de harddenkende Rotterdammer

Hoek van Holland is en wordt geen Calais

Maandag Quote: Vers Beton trapt de Hoek van Holland-week af met een quote van staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie. Dijkhoff wil extra controles laten uitvoeren in Hoek van Holland, waar steeds meer vluchtelingen proberen aan boord van vrachtwagens en schepen te klimmen om zo de oversteek naar Engeland te maken. De staatssecretaris geeft aan dat de situatie in Hoek van Holland niet te vergelijken is met Calais, waar de vluchtelingenproblematiek veel groter is.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees één reactie