Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Hoek van Holland is en wordt geen Calais

Maandag Quote: Vers Beton trapt de Hoek van Holland-week af met een quote van staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie. Dijkhoff wil extra controles laten uitvoeren in Hoek van Holland, waar steeds meer vluchtelingen proberen aan boord van vrachtwagens en schepen te klimmen om zo de oversteek naar Engeland te maken. De staatssecretaris geeft aan dat de situatie in Hoek van Holland niet te vergelijken is met Calais, waar de vluchtelingenproblematiek veel groter is.

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Paprika
    Paprika

    Men is daar wel bezig met het aanscherpen van de maatregelen. Het viel me vorige week op dat men de eenvoudige hekken aan het versieren is met van die spiralen prikkeldraad aan de bovenkant. Ik was natuurlijk zelf lekker onderweg om in een strandtent aan de pizza en wijn te gaan, ironisch genoeg.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.