Voor de harddenkende Rotterdammer

De zon scheen, het programma was fijn, het publiek ook en dus werd Baroeg Open Air wederom een feestje. Frank van Hanswijk maakte voor Vers Beton een beeldreportage.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars (1976) voelt zich al veertien jaar Rotterdammer, maar dan wel eentje met een zachte g. Studeerde journalistiek in Tilburg, begon als archetypische krantenjournalist (d’r héén!), evolueerde tot chef redactie in de bladen en is nu onderzoeksjournalist.
margot@versbeton.nl

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
  1. Profielbeeld van Inge Janse
    Inge Janse

    Het was nog vroeg, maar Facelifter was al om 12.30 mijn deathmetalverrassing van de dag. Eindhoven de gekste, zo blijkt maar weer, met misschien wel de beste zanger van Nederland. (lees: echt wel)

    Ook Raketkanon en Igorrr zorgden voor memorabele momenten, met bonuspunten voor het superrelaxte publiek. Cocaïnesnuivende technohipsters, eat your heart out!

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.