Voor de harddenkende Rotterdammer

Er wordt flink bezuinigd op de zorg voor verslaafde en verwarde mensen. GGZ-instellingen hebben een derde van hun opvangmogelijkheden moeten schrappen. Psychiatrische patienten dreigen op straat te belanden. Gaat Rotterdam de effecten van de bezuinigingen merken? Krijgen we een terugkeer van Perron 0?
Niels Mulder, hoogleraar Openbare Geestelijke Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit, geeft dinsdag 15 september tijdens Studio Erasmus zijn antwoord op deze vraag in een minicollege.
Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de universiteit in de Stadsschouwburg. Toegang is gratis, aanvang 20:00 uur. Aanmelden kan hier. Wees welkom!

Loopt de Westersingel binnenkort weer vol met verwarde junks?

klik

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.