Kunst & CultuurVers Beton21 oktober 2015

Stem op Jelena Barisic voor de Pop Media Prijs

Help onze Jelena naar de shortlist!

Vers Betonner Jelena Barisic staat op de longlist voor de Pop Media Prijs 2015. Help haar naar de shortlist door op haar te stemmen.

De Pop Media Prijs wordt uitgereikt aan een journalist voor het gehele oeuvre, en in het bijzonder de publicaties in het afgelopen jaar met als onderwerp popmuziek. Waarom moet je op haar stemmen? Omdat Jelena de beste popjournalist van Rotterdam is, volgens onze bescheiden mening. Ze schrijft voor verschillende media, waaronder Trouw en Vers Beton.

Lees ookKunst & CultuurBroederliefde: “Spangen kent niet zoveel succesverhalen”

Voor Vers Beton maakte ze een drieluik over debuterende Rotterdamse hiphopacts. Hierbij legde ze de focus op hun band met de wijk waar ze vandaan komen. Tijdens een wandeling door de buurt waar ze wonen, sprak ze met hen over over hoe de stad ze heeft beïnvloed als artiest. Heb je deze serie gemist? Lees dan de interviews terug met Feis, Broederliefde en Ronnie Flex. (Dat laatste interview werd door de Nieuwe Revu nog eens over gedaan, dat zagen we maar als een compliment.)

Ook interviewde ze voor Vers Beton Aruna Vermeulen van het Hip Hophuis en rapper Dichter. Deze week publiceerde Jelena het bijzonder goed gelezen interview met Jordi Dijkshoorn van De Likt, ter ere van zijn nieuwe single.

Het moge duidelijk zijn: deze Rotterdamse journalist verdient uw stem!

Stem op onze Jelena Barisic!Klik hier voor het stemformulier

Reageer of deel op Social Media

Tags:Jelena Barisic, longlist, nominatie, Pop Media Prijs, popjournalistiek en vers beton

Secties: Kunst & Cultuur en Vers Beton

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *