Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Betonner Jelena Barisic staat op de longlist voor de Pop Media Prijs 2015. Help haar naar de shortlist door op haar te stemmen.
De Pop Media Prijs wordt uitgereikt aan een journalist voor het gehele oeuvre, en in het bijzonder de publicaties in het afgelopen jaar met als onderwerp popmuziek. Waarom moet je op haar stemmen? Omdat Jelena de beste popjournalist van Rotterdam is, volgens onze bescheiden mening. Ze schrijft voor verschillende media, waaronder Trouw en Vers Beton.

_MG_2806_Willem de Kam

Lees meer

Broederliefde: “Spangen kent niet zoveel succesverhalen”

   

Voor Vers Beton maakte ze een drieluik over debuterende Rotterdamse hiphopacts. Hierbij legde ze de focus op hun band met de wijk waar ze vandaan komen. Tijdens een wandeling door de buurt waar ze wonen, sprak ze met hen over over hoe de stad ze heeft beïnvloed als artiest. Heb je deze serie gemist? Lees dan de interviews terug met Feis, Broederliefde en Ronnie Flex. (Dat laatste interview werd door de Nieuwe Revu nog eens over gedaan, dat zagen we maar als een compliment.)
Ook interviewde ze voor Vers Beton Aruna Vermeulen van het Hip Hophuis en rapper Dichter. Deze week publiceerde Jelena het bijzonder goed gelezen interview met Jordi Dijkshoorn van De Likt, ter ere van zijn nieuwe single.
Het moge duidelijk zijn: deze Rotterdamse journalist verdient uw stem!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 4 reacties