Advertentie

Pionect top banner_V2
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het is de eerste vrijdag van de maand, dat betekent dat het weer tijd is voor de Vers Beton borrel in De Schouw. Redacteuren, schrijvers in spé, lezers en ander vrolijk volk, haak gezellig aan voor een praatje!

Borrel
Borrel Beeld door: beeld: Matrijs van Merg

Afgelopen zondag vierde de Schouw haar 75 jarig bestaan. Vers Beton besteedde ook aandacht aan de verjaardag van onze stamkroeg. Zo kun je je kennis over de kroeg testen in de pubquiz van Margot Smolenaars, en leer je tegelijk van alles over de roemruchte geschiedenis. Ties Joosten en ondergetekende schreven voor het jubileumboek elk een column over waarom wij zo van deze kroeg houden.
Voor wie nog stééds niet weet waar we het over hebben: café De Schouw bevindt zich aan de Witte de Withstraat 80. Je bent vanaf 20 uur van harte welkom.

Eeva Liukku

Eeva Liukku

hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500