Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs. Ditmaal maken we kans met de serie Rotterdamse Nieuwe, waarin jonge ondernemers geportretteerd worden. De uitreiking is op woensdag 4 november in Arminius.
De Rotterdamse Persprijs nomineert jaarlijks vijf kanshebbers op een geldbedrag van 5000 euro en een kunstwerk van Ming Hou Chen. Uit meerdere inzendingen van Vers Beton koos de jury dus voor Rotterdamse Nieuwe, een samenwerking met de vrijwel gelijknamige community R’damse Nieuwe. Een bijzonder partnerschap, dat onlangs geïntensiveerd en verlengd werd. Vers Beton en R’damse Nieuwe zien de nominatie voor de Persprijs dan ook als een bekroning én aanmoediging voor deze samenwerking.
De volgende redacteuren van Vers Beton zijn onderdeel van het team dat genomineerd is voor de Rotterdamse Persprijs 2015.

Vincent Cardinaal (redacteur/eindredacteur)
Floor Cornelisse (fotograaf)
Dore van Duivenbode (redacteur)
Ties Joosten (redacteur/eindredacteur)
Karin Koolen (redacteur)
Anneke Kortleve (redacteur)
Jenny de Nobel (coördinator)
De andere genomineerden zijn Justus Cooiman (RTV Rijnmond) met een portret van het RPhO op reis door de VS, fotograaf Sanne Donders (AD) met de fotoserie Sanne Schiet, NRC Handelsblad voor hun Rotterdambijlage en Tamara Woestenburg (De Correspondent), voor een reportage over de aanpak van werkloosheid.
De uitreiking van de Rotterdamse Persprijs is op woensdag 4 november vanaf 17:15 in Arminius. Toegang is gratis.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.