Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam stelt zich kandidaat voor de World Expo van 2025. 100.000 extra banen, 50 miljoen bezoekers en 50 miljard euro zou dit de stad op kunnen leveren, denkt VNO-NCW. Maar is dat wel zo? En krijgt Rotterdam hiermee ook blijvende grote publiekstrekkers, als de Eiffeltoren en het Atomium, iconen van eerdere World Expo’s?
Vers Beton vraagt het Frank van Oort, bijzonder hoogleraar stedelijke en regionale economie, in het maandelijkse stadscollege bij talkshow Studio Erasmus. Dinsdag 6 oktober, inloop vanaf 20:00, in de Rotterdamse Schouwburg.
Studio Erasmus is gratis, aanmelden kan via de link op de website van SG Erasmus. Wees welkom!

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina
Nog geen reacties