Kunst & Cultuur23 november 2015

We Own Rotterdam start crowdfundingactie voor nieuwe website

De meeste cultuurminnende Rotterdammers weten We Own Rotterdam wel te vinden. De online agenda voor alternatieve en underground evenementen is na vijf jaar echter toe aan een make-over. Met een crowdfundingactie hoopt de organisatie geld in te zamelen voor een nieuwe website. 

Initiatiefnemer Tabitha Mann licht de actie toe: “We Own Rotterdam is in 2010 opgezet door vier vrienden die het lastig vonden om erachter te komen wat er allemaal te doen is in de stad. De oplossing: een digitale flyerbak. In 2015 hebben Lana, Tatiana, Dzenita en ik het stokje overgenomen. Het kost een hoop energie om de inmiddels antieke website bij te houden en we merken dat het platform niet meer in staat is bezoekers en evenementorganisatoren te bedienen. Daarom vinden we het hoog tijd voor een update.”

We Own Rotterdam hoopt 10.000 euro in te zamelen voor een nieuwe website. De organisatie wil bezoekers onder meer persoonlijke overzichten van evenementen bieden, maar ook organisatoren helpen hun evenementen zichtbaarder te maken.  Je kunt We Own Rotterdam steunen via CrowdAboutNow.

Reageer of deel op Social Media

Tags:crowdfunding en We Own Rotterdam

Sectie: Kunst & Cultuur

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *