Voor de harddenkende Rotterdammer

De meeste cultuurminnende Rotterdammers weten We Own Rotterdam wel te vinden. De online agenda voor alternatieve en underground evenementen is na vijf jaar echter toe aan een make-over. Met een crowdfundingactie hoopt de organisatie geld in te zamelen voor een nieuwe website. 

Bron: beeld: www.youtube.com

Initiatiefnemer Tabitha Mann licht de actie toe: “We Own Rotterdam is in 2010 opgezet door vier vrienden die het lastig vonden om erachter te komen wat er allemaal te doen is in de stad. De oplossing: een digitale flyerbak. In 2015 hebben Lana, Tatiana, Dzenita en ik het stokje overgenomen. Het kost een hoop energie om de inmiddels antieke website bij te houden en we merken dat het platform niet meer in staat is bezoekers en evenementorganisatoren te bedienen. Daarom vinden we het hoog tijd voor een update.”
We Own Rotterdam hoopt 10.000 euro in te zamelen voor een nieuwe website. De organisatie wil bezoekers onder meer persoonlijke overzichten van evenementen bieden, maar ook organisatoren helpen hun evenementen zichtbaarder te maken.  Je kunt We Own Rotterdam steunen via CrowdAboutNow.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

profielfoto

Jelena Barisic

Jelena Barisic (1990) kan het heus wel over iets anders dan hiphop hebben, maar alleen als het moet. Ze groeide op onder de rook van Rotterdam en werkt nu als freelance journalist, (eind)redacteur en programmamaker.

Profiel-pagina
Nog geen reacties