Was Getekend18 december 2015

Was Getekend: De perfecte golf

Beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: de gemeente heeft ingestemd met Rif010.

Het vergeten binnenwater van Rotterdam benutten, het strandgevoel naar de stad brengen… De website van RiF010 schetst ons een betoverende toekomst met een échte golfsimulator, waarmee je kunt leren surfen (golven van 0,5 meter hoog) of je gevorderde trucs kunt tonen (1,5 meter hoog). Daarmee won RiF010 het stadsinitiatief in 2014 en inmiddels heeft het stadsbestuur ingestemd met het plan. Omwonenden maken bezwaar, maar vooralsnog staat dat de oplevering van de golfstroom in de Steigersgracht in 2017 niet in de weg. Wij kijken uit naar ‘de perfecte golf voor iedereen’.

Melanie Drent en Zita Bebenroth zijn onderdeel van Roth Illustration Agency, een agentschap voor Rotterdamse illustratoren.

Reageer of deel op Social Media

Tags:rif010 en stadsinitiatief

Sectie: Was Getekend

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *