Voor de harddenkende Rotterdammer

Als de bewoners van Zuid nu nog de weg naar Noord niet hebben gevonden, dan is er wat anders aan de hand.

Maandag Quote: Begin je week met een Rotterdamse quote. Deze week: Zuid is een probleem van mensen, niet van bruggen, zo betoogt columnist Jan Jager in het FD. In plaats van investeren in een extra brug naar Rotterdam Zuid kan beter worden geïnvesteerd in mensen. Er zijn immers genoeg mogelijkheden voor de bewoners van Zuid om naar Noord te reizen.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Lees 2 reacties
  1. Profielbeeld van Erwin
    Erwin

    Dom gezever. En wat moet je op Noord. Zuid is veel echter en leuker.

  2. Profielbeeld van Ype Akkerman
    Ype Akkerman

    Het is onder meer dankzij de Hockeyclub Feijenoord dat kinderen van Rotterdam Zuid met enige regelmaat de brug overkomen. Dit vanwege uitwedstrijden op Noord en in deftige plaatsen als Den Haag en Wassenaar. Gebeurde dat maar meer; goed jeugdbeleid voor de kinderen in de focuswijken op Zuid overbrugt pas echt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1