Was Getekend15 april 2016

Was Getekend: Muil houwe

Beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: Muil houwe.

Na 35 jaar nog steeds een evenement om naar uit te kijken voor circa 1 miljoen bezoekers: de Rotterdamse marathon. Het feestje begint al een paar dagen eerder, wanneer het Beursgebouw aan de Coolsingel wordt ingericht voor renners en aanverwanten. Uiteindelijk bleek het een tegenvallende tijd voor de Keniaanse winnaar, maar toch: twee keer eerder behaalden de mannen in Rotterdam wél een wereldrecord. En ouders met kleine kinderen aan de finish? Wellicht krijgen die volgend jaar alsnog groen licht om samen de laatste meters te lopen.

Melanie Drent en Zita Bebenroth zijn onderdeel van Roth Illustration Agency, een agentschap voor Rotterdamse illustratoren.

Lees meer:

Reageer of deel op Social Media

Tags:Coolsingel, hardlopen, marathon en marathon rotterdam

Sectie: Was Getekend

kaart: Coolsingel, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *