Advertentie

Logo_giraffe_03_zwart_1456x180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Rotterdamse haven verandert in hoog tempo. Automatisering zorgt ervoor dat er steeds minder arbeidskrachten nodig zijn. Gaat het zo ver komen dat de haven straks bestuurd kan worden vanuit India? En wat zijn de gevolgen voor de Rotterdamse havenarbeider? Bestaat die straks nog wel?
Onno de Jongh, Onderzoeker Urban, Port and Transport Economics aan de Erasmus Universiteit, geeft op 10 mei een minicollege over de toekomst en ontwikkeling van de Rotterdamse haven.
Wil je weten wat het antwoord is van Onno de Jongh, kom dan op 10 mei 2016 (vanavond!) naar de maandelijkse wetenschappelijke talkshow Studio Erasmus. De talkshow is in de Rotterdamse Schouwburg, inloop vanaf 20:00. De toegang is gratis.

Voordat je verder leest...

Wij kunnen alleen bestaan dankzij support van lezers. Help jij ons om onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk te blijven maken? Vanaf 6 euro per maand ben je supporter!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

Logo_giraffe_01_600x500