Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Alweer de tiende editie van de avondvierdaagse in Delfshaven. Frans Hanswijk maakte de vrolijke fotoreeks van dit jaarlijks evenement. 

Tien jaar al wordt de Avondvierdaagse Delfshaven gehouden. Dit jaar liepen er bijna dertienhonderd kinderen en zo’n vijfhonderd ouders mee van twintig scholen uit de wijk.

uitgelicht_4Daagse_06

Lees meer

Slierende kinderen door Delfshaven

Frank Hanswijk

De organisatoren, betrokken inwoners van Delfshaven, hebben maar één doel: dat zo veel mogelijk kinderen met plezier meelopen. Mooi meegenomen als ze ook iets meer van hun stadsdeel leren kennen: het Dakpark, De Voedseltuin, spoordijk Spangen, Bartel Wiltonkade of Spoortuin. Met deze eenvoudige formule – samen door de wijk wandelen – stimuleren we de betrokkenheid met elkaar en met de wijk.
Deze lustrumeditie werd extra feestelijk ingevuld met traktaties van supermarkten, een verjaarskadootje van de honderdjarige Montessorischool, limonade van Singeldingen, een exclusieve wandeling dwars door de dierentuin en een compleet met slingers versierde Heemraadsingel en Heemraadplein. De fundamenten voor een langdurige vierdaagse-traditie in Delfshaven zijn in tien jaar stevig verankerd in wijk.

Verder lezen?

Word supporter van Vers Beton! Vanaf 6 euro per maand maak jij financieel onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Wouter Deen

Wouter Deen

Wouter Deen is een van de organisatoren van de Avondvierdaagse Delfshaven

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.