Voor de harddenkende Rotterdammer

De Erasmusbrug is er ook ooit gekomen, daar was ook geen Expo voor nodig

Maandag Quote: Begin je week met een Rotterdamse quote. Deze week: Tot teleurstelling van de Rotterdamse gemeenteraad heeft het kabinet een streep door de World Expo gezet. Maar ook zonder de internationale tentoonstelling  zal  er een nieuwe brug over de Maas komen, al zal het wel wat langer duren. De gemeenteraad zag in de World Expo een goede aanleiding om investeringen te doen, zoals een nieuwe metrolijn, en bestaande plannen te versnellen, waaronder de nieuwe brug.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties