Voor de harddenkende Rotterdammer

Radiomaker Roland Vonk werd ontslagen bij RTV Rijnmond. Naar verluidt omdat hij kritiek had op de directie. Tara Lewis accepteert zijn ontslag niet en legt haarfijn uit waarom.
 

Radiomaker Roland Vonk
Radiomaker Roland Vonk Beeld door: beeld: Einar Been

Radio heb ik altijd het mooiste medium gevonden. Ik herinner me nog hoe ik op mijn allereerste exemplaar naar Radio Noordzee luisterde, waar je liedjes hoorde als ‘Pappie loop toch niet zo snel’.  De tranen springen nog steeds in de ogen als ik eraan denk. Ik kreeg kort daarop een platenspeler van mijn vader, een prachtcadeau voor een meisje van acht, maar uiteindelijk haalde ik toch mijn meeste plezier uit de wonderlijke dingen die ik via de ether leerde kennen. Mijn droom destijds? Bij de radio werken.
Als ik een meer gerichter carrièreplan had uitgestippeld, had ik me mogelijk jaren geleden al bij RTV Rijnmond gemeld. Maar nieuws is niet echt mijn kopje thee en mensen lastigvallen als er net een ramp is gebeurd ook niet. Echt veel heb ik bij Rijnmond dus niet te zoeken. Mijn troost is altijd geweest dat mensen als Johan Derksen en Roland Vonk (ook niet bepaald nieuwstijgers) prachtige programma’s maken op Rijnmond. Uitzendingen die je even laten ontsnappen aan die hijgerige waan van de dag en die de droom van radiomaken springlevend houden.

“Roland Vonk is iemand die het medium radio legitimiteit en relevantie geeft”

Maar, denk je dat RTV Rijnmond deze mannen koestert? Dankbaar is dat je zulke wandelende encyclopedieën in huis hebt die voor unieke programmering zorgen? Nee. Roland Vonk was kritisch op het verkwistende gedrag van directeur Eric Wehrmeijer en dit was voor de gesubsidieerde omroep aanleiding om hem te ontslaan. Uitte Roland Vonk zijn kritiek op de radio, of een open brief aan een krant? Nee, dat deed hij intern in een naar verluidt pittige e-mail. Maar blijkbaar zijn ze bij Rijnmond zo ongelofelijk kleinzerig en bang voor kritiek dat hij weg moest. Misschien als waarschuwing voor de rest van de redactie? Die op Derksen na (die overigens vrijwilliger is) zich niet durft uit te spreken. Het stellen van een voorbeeld heeft blijkbaar gewerkt.
Maar Rijnmond is blijkbaar ook blind voor de maatschappij waar we anno 2016 in leven. Inhalige directeuren, een regime gebaseerd op angstcultuur en censuur, het is écht niet meer van deze tijd. Naast dat het misschien ook wel achterhaald is dat een lokale omroep gesubsidieerd wordt, lijkt het me compleet van de pot gerukt dat een dergelijke instelling er dit soort praktijken op na houdt.
Roland Vonk is iemand die het medium radio legitimiteit en relevantie geeft. Hij maakt mensen in deze regio elke zondag weer gelukkig door vergeten pareltjes van liedjes te draaien en ze op zijn unieke wijze aan elkaar te keuvelen. Daarom accepteer ik als Rotterdammer zijn ontslag niet. Ik wil niet verbitterd worden door ideeën over hoe de kleine man het altijd aflegt tegen het instituut. Ik wil verwonderd blijven, optimistisch en dromen van een baan bij de lokale radio waar ik over dertig jaar obscure Nederlandse liedjes draai en vertel over die gekke tijd in 2016 waarin een diskjockey bijna zijn baan verloor.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

Tara@versbeton.nl

Profiel-pagina
Lees 56 reacties
 1. Profielbeeld van Fred
  Fred

  Ja Tara, ook radio n.l heeft er aandacht voor. Jammer steeds op Zondag dat de sport soms om
  12:00 begint. Nou Roland, ik kijk ook uit naar de Zondag. Alle verdiepingen thuis zijn nu op geruimd. Wie weet Roland wat u allemaal terug gevonden heeft. Mees krijgt wat minder gezelschap overdag. Mees had al iets van…….wat is de baas vaak thuis. Nu kan Mees met Roland het vroesenpark bekijken hoeveel schade het heeft geleden na het laatste festival. Het zal een openings praatje kunnen zijn.

 2. Profielbeeld van Jan Hoogwerff Kroon
  Jan Hoogwerff Kroon

  Hallo,

  Roland Vonk moet terug, ik ben een vaste luisteraar van hem. Collega’s van radio Rijnmond laat hem niet vallen en zorg dat hij terug komt. Laat het geen doofpot worden zoals bij Bram Peper de meeste hielden toen hun mond ( ontslag ligt zo loer)
  Roland heel veel steun van mij.

 3. Profielbeeld van Jan Pluimgraaff
  Jan Pluimgraaff

  Ga er maar vanuit dat Roland helaas niet terug keert op Radio Rijnmond want daar hebben ze op zondag om 11;00 het uurtje regio artiesten nonstop uitgevonden (Dus lekker goed koop) maar niet leuk Nee Roland zou bij Radio west terecht kunnen of inderdaad als raamprogamma bij vele Lokale omroepen terecht kunnen ( zou ik daar werken dan zouden alle andere progamma’s een tikkie op kunnen schuiven om zo een aan de kant gezette archievicaris nog jarenlang zijn ontdekkingen uit te kunnen zenden)

 4. Profielbeeld van A.Moolenaar
  A.Moolenaar

  Radio Rijnmond is zwaar afgeslankt sinds het vertrek van Roland Vonk, wij missen zijn programma elke week weer. Wat is dit voor een directie die zo’n kwaliteits programma opblaast, heel zielig.

 5. Profielbeeld van Rob van der Werf
  Rob van der Werf

  Wat een verarming op zondagochtend zonder Ronald Vonk op Radio Rijnmond.
  Als dit zo doorgaat zoek ik een andere zender of zet ‘m uit.

 6. Profielbeeld van Roel Rensman
  Roel Rensman

  Alleen Rob Vermeulen en Johan Derksen haal ik via de Podcast nog binnen want verder is beluisteren van RR niet veel soeps. Teveel van het zelfde (muziek programmering)
  Ik vond het toen al jammer dat Hans van Vliet en Jule Deelder weg gingen. Cathelijne Beijn gestopt met Jazz en nu Roland Vonk ook eruit gegooid. Deze mensen maken onderscheidde Radio.

 7. Profielbeeld van Ivo Wildenberg
  Ivo Wildenberg

  Ronald was een humorloze, socialistische zeurkous. Nooit gedacht dat ik hem na één week al zou missen.

  1. Profielbeeld van Roland Vonk
   Roland Vonk

   Ivo,
   ik ken je geloof ik niet.
   Maar ik voel nu al een grote liefde bloeien!
   Ha ha!

 8. Profielbeeld van Armando Monsanto
  Armando Monsanto

  Roland Vonk is de diepgang en intellect van radio Rijnmond het nieuws achter het nieuws !
  Uiteraard met zijn eigen gevoelswereld,..
  politieke zaken grote levens vragen ,maar ook persoonlijke gevoelens durft hij te ventileren .
  Zijn archief is van onschatbare waarde voor Rotterdam hun kun je zo’n autoriteit ontslaan door op je strepen te gaan staan .
  Erdogan heeft blijkbaar ook invloed op de directie van R.T.V. Rijnmond .
  Nu zou moeten blijken hoe solidaire de collega’s zijn of gaat iedereen ineens met dichtgeknepen billen over de werkvloer ? BBAAAHHHH !!!!

  Roland ik sta achter je !

  1. Profielbeeld van Roland Vonk
   Roland Vonk

   Een standbeeld voor mij, zou ik zeggen.
   En dat is nog maar het begin.
   Ha ha!

 9. Profielbeeld van Hans van Ooijen
  Hans van Ooijen

  Ik ben het volledig eens met het feit dat het ontslag van deze man een absolute blunder is van de leiding van deze omroep. Wanneer er geen oog meer is voor de waarde van de kennis en bijdrage voor onze cultuur van iemand als Roland Vonk, dan lijkt mij het einde van de toegevoegde waarde van deze omroep in zicht.

  Laat iemand met enig verstand en moed dit bizarre besluit terugdraaien!

 10. Profielbeeld van Wil van Boodegom
  Wil van Boodegom

  Vanmorgen zat ik weer tevergeefs op Roland Vonk te wachten, ik dacht eerst dat hij met vakantie was maar daar was niets over gezegd en ik vond het nu toch wel erg lang duren. Mijn man heeft nu deze pagina gevonden en dat was schrikken. Iedere zondag keek ik uit naar zijn openingspraatje en zijn bijzondere plaatjes. Ook ik vind dat er soms wel erg veel geld uitgegeven wordt bij Rijnmond voor mij hoeft b.v. niet bij ieder lullig trainingskamp van Feijenoord een verslaggever mee om van iedere trap verslag te doen, ( O, ik heb krietiek mag ik nu niet meer luisteren? )
  Roland ik denk niet dat je nog terug komt zoniet terug wilt, maar we zullen je missen. En Rijnmond, SCHAAM JE.

 11. Profielbeeld van tineke
  tineke

  johan derksen noemde radio rijnmond naar ik meen radio istanbul’
  het is toch van de zotten dat ronald vonk is ontslagen om een pittige email.
  we leven in 2016 als directeur moet je toch incasserings vermogen hebben.
  jammer,jammer van zon fijn programma, misschien toch radio istanbul in plaats van ,
  radio rijnmond.

 12. Profielbeeld van Henry Koster Gebiedscommissie Delfshaven
  Henry Koster Gebiedscommissie Delfshaven

  Tsja hoe groter de pot subsidie hoe groter de egos en hoe langer de tenen. Ik zou zeggen boycotten dat RTV Rijnmond en pas weer aan als de sirenes gaan…

 13. Profielbeeld van jan pluimgraaff
  jan pluimgraaff

  De uitzendingen van Roland vonk kunnen lijkt mij doorgaan als de lokale omroepen een raamprogamma uitzenden met daar in zijn progamma met daarin de regio artiesten enz.
  Dus omroep vlaardingen,Radio Schiedam ,Merwe radio ,Radio ridderkerk hier is je kans om een prachtig Ex Radio Rijnmond met veel geinteresseerde luisteraars binnen te halen!!!!!!
  Want al mag Roland bij Radio Rijnmond blijven de sfeer is niet meer het zelfde!!!!!!

  1. Profielbeeld van Dré Jansen
   Dré Jansen

   berichtje doorgestuurd naar Radio Hoeksche Waard.
   groeten, Dré

 14. Profielbeeld van Rob v.d Berg
  Rob v.d Berg

  Ronald Vonk terug op de radio.
  Radio Rijnmond kan blijven bestaan door subsidies, en waar zijn je collega’s of hebben zij angst ook te worden ontslagen (het vrije woord)

 15. Profielbeeld van J.PLUIMGRAAFF
  J.PLUIMGRAAFF

  ER ZIJN BIJ RADIO RIJNMOND AL VEEL GOEDE PROGAMMA’S TER ZIELE GEGAAN ZOALS DE RIJNMOND 30,NIET DE TOP 2000,HET NEDERLANDSTALIGE UURTJE ELKE DAG OM 9 UUR
  EN ZO ZULLEN ER NOG WEL EEN PAAR VOLGEN JAMMER
  WANT ER WERD ELKE ZONDAG NAAR ROLAND VONK UITGEKEKEN.

 16. Profielbeeld van R.Sörensen
  R.Sörensen

  Goh, en dat voor RTV Rijnmond dat ons toch voortdurend tracht duidelijk te maken wat voor ons kijkers en luisteraars fatsoenlijk en onfatsoenlijk is.

  Toch zal er meer achterzitten, want ze weten toch dat de rechter zo’n ontslag niet zal accepteren.
  Willen jullie Roland dus helpen, dan moet je hem financieel steunen met een gang naar de rechter.

  Het gemis van solidariteit van zijn collega’s is niet echt verwonderlijk. In die kringen betekent dat woord altijd dat anderen dat moeten zijn of juist missen. Solidariteit opzichzelf betrekken is net een stap te ver!

  1. Profielbeeld van Paul Verspeek
   Paul Verspeek

   Toch knap dat je zelfs hier een politiek verhaal van weet te maken! Alsof het al dan niet solidair zijn van de collega’s iets te maken heeft met politieke opvattingen ‘in die kringen’. Het ‘gemis van solidariteit’ is in ieder geval een aanname.

   1. Profielbeeld van Dora163
    Dora163

    Goed te zien dat het zoveel mensen raakt dat Ronald Vonk eruit gegooid is. Ik hoop dat het helpt hem weer in een goed radioprogramma te krijgen. Mijn goede gevoel voor RRijnmond heeft wel een fikse deuk opgelopen.

   2. Profielbeeld van R.Sorensen
    R.Sorensen

    En,is Ronald al terug door de solidairiteit van zijn collega,s Verspeek ?
    Leuk dat je je , volkomen terecht, aangesproken voelt.
    Minder, minder, minder kritische collega,s.
    Over die politieke opvattingen in jullie kringen. De directie heeft toch iedereen nagelopen na de keuze van Filomena?
    Oud medewerker Fortuyn is toch uitgemaakt voor ……. vul jij maar in.
    Ik was toch, zonder enig onderzoek, een oplichter. Weet je nog? O ja, een column waarin de nageboorte van mevrouw Deelder haar walgelijke zegje deed?
    Vervelend hè, wij ( LR) hebben een geheugen!

    1. Profielbeeld van Agnes Nobel
     Agnes Nobel

     Antwoord op deze vraag: ja, Ronald is terug (alweer een tijdje), mede door de solidariteit en steun van collega’s, w.o. niet in de laatste plaats Paul Verspeek

     1. Profielbeeld van Dora163
      Dora163

      Fijn hoor dat Ronald er weer is. Ik hoorde hem gisteren op RadioRijnmond en werd er helemaal blij van. Goed bericht!

 17. Profielbeeld van Bart Toorenaar
  Bart Toorenaar

  De ironie kan de oplettende lezer toch niet zijn ontgaan: je beklaagt je over censuur bij een ander Rotterdams medium en nog op diezelfde dag wil je in een ander stuk op Vers Beton onwelgevallige ‘stereotypen’ laten verwijderen. Is de ene censuur de andere niet?

  1. Profielbeeld van Tara Lewis
   Tara Lewis

   Beste Bart,

   Ik beklaagde mij over jouw erbarmelijke stuk. Nergens staat dat ik vond dat iets verwijderd moest worden. Je kunt lezen, toch?

   Dat jij een parallel ziet tussen het ontslag van iemand na 20 jaar, na kritiek op beleid, en jouw gekrenkte ego na een pittige reactie, doet me niet alleen twijfelen aan je tekstbegrip maar aan je vermogen om zaken in perspectief te zien. Succes bij Coolblue, er ligt vast veel moois voor je in het verschiet. (Dit bedoel ik sarcastisch, mocht het niet duidelijk zijn.)

   1. Profielbeeld van R.Sörensen
    R.Sörensen

    Touché.
    Zo lees ik het graag, maar ik ben nu wel benieuwd naar dat erbarmelijke stuk.
    Het leukst is het natuurlijk om het te plaatsen en dan de lezers het te laten afbranden als dat nodig is.

   2. Profielbeeld van R.Sorensen
    R.Sorensen

    Waarom zou ik ik het oneens zijn met jouw kritiek?
    Heb je het antwoord?
    Dat noemen ze nou een vooroordeel.

 18. Profielbeeld van Bram de Smit
  Bram de Smit

  Schokkend dit, bijna niet te geloven.
  Roland Vonk maakt wat mij betreft de beste programma op Rijnmond, wat wordt hier voor kleinzielig machtsspelletje gespeeld. Roland terug, excuses aanbieden en niet verder zeiken zou ik zeggen.

 19. Profielbeeld van Janny Kok
  Janny Kok

  Dit is een deel van mijn publicatie in het management vakblad Maritiem Nederland:
  Noodzaak voor transparantie
  De les die uit het verleden kan worden getrokken is deze: wees transparant en communiceer direct naar buiten in het geval van een grote calamiteit naar je personeel, waar nodig naar families, en overige betrokkenen en daarna meteen naar de media. Dat in de wetenschap dat nieuws al dan niet met feitelijke onjuistheden snel via internet wordt verspreidt. “Je wilt niet beleven dat familie via de media moet vernemen dat er iets ergs is gebeurd bij de onderneming waar hun man, vrouw of ander familielid werkt”, zegt MTI Network senior partner Cor Radings. Dat netwerk heeft wereldwijd 22 vestigingen, adviseert zeker 360 rederijen en rederijkantoren in crisismanagement en crisiscommunicatie. In de MTI praktijk komen er per dag ongeveer drie incidenten voor.
  Het zou goed zijn als de RTV Rijnmond directie dit advies ter harte neemt.

 20. Profielbeeld van Maaike van Dieten
  Maaike van Dieten

  Ik vind het erg dat iemand zijn mening niet mag geven in een vrij land als nederland. Het valt me tegen van Radio Rijnmond. Ik vind dat Roland Vonk terug moet op de radio. En Rijnmond moet niet gaan spelen voor dictator.

 21. Profielbeeld van Caspar de Jonge
  Caspar de Jonge

  Deze man is zo belangrijk voor de radio, dat veeg je met een gekrenkt ego niet weg hoor. Het inzicht zal toch spoedig komen dat Roland zijn baan moet houden tot ie niet meer kan praten. Ik heb zeer fijne ervaringen met hem als radiomaker en dat moeten nog heel veel mensen meemaken.

 22. Profielbeeld van Bart
  Bart

  Volgende maand als Roland bij de kantonrechter is geweest weten wij en vooral Roland of zijn contract cq arbeids overeenkomst ontbonden worden. Rijnmond zal ook een dossier hebben op gebouwd. Afwachten of de arbeidsrelatie dusdanig gestoord is. Nu achtien jaar dat Roland archiefrijnmond presenteerd heeft hij een schare fans die dat programma waarderen. Sinds 1989 toen Roland bij rijnmond kwam werken heeft hij tal van programma s gepresenteerd. Zo ook op stads tv. Net als Erik post -die al enige tijd langs de zijlijn staat- is Roland ook een goede radiomaker. Erik deed zelf een stap terug, en is bijna vergeten. En er is er gebrobeerd het vlot te trekken. Vele gesprekken zonder het voor beide partijen gewenste resultaat. Vandaar nu de gang naar kantonrechter.

 23. Profielbeeld van Ab Feenstra
  Ab Feenstra

  Zo jammer , kritiek geven word meestal gedaan door die mensen die liefde voor hun vak en bedrijf hebben en zeker niet uit afgunst naar directies of zich BAAS noemende figuren ! Veel huidige CEO ‘ s zijn angsthazen en bang dat ze hun baantje verliezen en kunnen niet met kritiek omgaan !
  Ik zeg ROLAND MOET BLIJVEN !

  Je suis ROLAND

 24. Profielbeeld van Koos Hofman
  Koos Hofman

  Ik las dit stukje in het AD. Voorop gesteld, ik ken Roland niet persoonlijk, maar juist zijn radioprogramma’s, helemaal daar waar ze gaan over regionaal muziektalent, zijn des te herkenbaarder. Prachtige programma’s o.a. met Kees Korbijn, maakten de artiesten bijkans tastbaar. Als zo’n alom gewaardeerd programmamaker forse kritiek uit op het dure afscheidsfeestje van een directeur/bestuurder omdat er op programma’s moet worden bezuinigd vind ik dat volkomen legitiem en begrijp niet dat de directie van RTV Rijnmond zo heftig reageert. Gefundeerde kritiek moet mogen, zeker als de insteek is om tot een beter product te komen. Hersens gebruiken, beetje water bij de wijn van 2 kanten en daarmee is de kous af. Daar is toch geen rechter voor nodig, niet lullen maar poetsen. Juist mensen als Roland Vonk, Johan Derksen, Jan-Dirk Stouten maken met hun ongezouten mening ( waar of niet waar, maar dat is niet relevant in het verhaal ) de radio kleurrijker. En dat is nu precies waar we in deze grauwe tijd op zitten te wachten.

 25. Profielbeeld van Nelly Hoogendoorn
  Nelly Hoogendoorn

  Zo’n bijzonder radioprogramma willen we toch niet missen? Roland Vonk moet terug op radio Rijnmond!

 26. Profielbeeld van Jan woordenaar Bontje
  Jan woordenaar Bontje

  Wat een bizarre reactie van de directie. Buitenproportioneel, arrogant, censuurdenken. Iemand als Roland Vonk om deze reden(en)ontslaan is als Multatuli ontslaan, maar dan op lokaal/regionaal radioniveau. Beneden alle peil.
  Ronald, ik sta achter je (al zal dat weinig helpen, vrees ik?)
  Je suis Roland Vonk.

 27. Profielbeeld van Gerard van Mourik
  Gerard van Mourik

  Tara zou je een Facebook pagina kunnen openen waar iedereen kan tekenen vóór Roland?

   1. Profielbeeld van nancyboersma77@facebook
    nancyboersma77@facebook

    Roland Vonk moet blijven. Natuurlijk! Hij hoort er bij.

  1. Profielbeeld van Bart van Laar
   Bart van Laar

   Roland Vonk moet terug op de radio. Het enige programma waar ik van geniet !!!!!!!!!!!!

  2. Profielbeeld van G.A.de Klerk
   G.A.de Klerk

   Wat een schande het ontslag van Ronald Vonk.
   Zijn programma was een verademing na al die bagger die op de nederlandse zenders
   wordt gedraaid.
   Snel terug op de Zondagmorgen en de verantwoordelijke persoon ontslaan.

 28. Profielbeeld van Paul van der Hart
  Paul van der Hart

  Ik herinner me zo wat besturen en vooral bestuurders uit de jaren zeventig en tachtig, waarbij Rijnmond vooral een spelletje, en vooral een speelbal was voor de politieke en bestuurlijke ambities van de lokale politieke bobo’s. Volk uit de deelgemeenteraden, maar ook partij-genossen uit de bewonersverenigingen die weer verknoopt waren met SP/CPN/KEN-ml achtige kommissars.

  Een stelletje ratten waar de gebruikelijke rioolbewoners zich nog te goed voor zouden voelen.

  Er is niet veel veranderd, zo te lezen…..

 29. Profielbeeld van Paul Valster
  Paul Valster

  Wanneer hij echt om gegeven kritiek is ontslagen kan dat natuurlijk niet. De juiste manier om met kritiek om te gaan is luisteren, reageren, eventueel je manier van werken aanpassen en het geheel sterker laten worden. Ik hoop dat ze nog in de fase van reageren zitten en er dadelijk, gezamenlijk, sterker uit zullen komen. Roland kan haast niet weg bij Radio Rijnmond. Zoveel Rotterdamse kennis én het talent om dat op een zeerpretyige manier te delen.

  1. Profielbeeld van Peter van der Sluis
   Peter van der Sluis

   Helemaal met je eens. Hoewel ik zeker geen vaste luisteraar van Roland Vonk ben ken ik zijn programma goed genoeg om het verdwijnen daarvan te betreuren. Archief Rijnmond past m.i. in het rijtje waarin ook verdwenen programma’s als Het Motorpaleis en De Weg naar Kralingen stonden. Kwalitatief hoogwaardige en met liefde gemaakte uitzendingen waarin de waan van de dag even werd gelaten voor wat het was.

   1. Profielbeeld van Paul Valster
    Paul Valster

    Beste Peter, dat is zo. Hoewel kwaliteit en interessant natuurlijk voor iedereen een andere inhoud kan hebben. Het Motorpaleis was natuurlijk een hilarisch icoon. Maar daar zijn René en Wilfried zelf mee opgehouden.
    Zo’n “natuurlijk” einde zou ik Toland ook wensen. Maar dan moeten er waarschijnlijk wat managers op hun woorden terugkomen.
    En dat doet pijn b

  2. Profielbeeld van mara kerkhof
   mara kerkhof

   Roland Vonk moet terug op de radio. Dit kan niet wat nu gebeurt is. Ik mis hem vreselijk en sta helemaal achter hem.

  3. Profielbeeld van Dré Jansen
   Dré Jansen

   ja, ik weet er alles van, ik ben ook WWer geworden na kritiek op de baas.
   in de beesten wereld winnen de sterkste kaken!
   een leeuw grijpt het lammetje, niet omdat het schuldig is, maar omdat het makkelijker is om een lammetje te verschalken dan b.v. een poema.
   in de ‘beschaafde’ mensenwereld telt de sterkste portemonnee!
   de winnaar is altijd de gene met de grootste berg geld!

   Roland, ik vrees het ergste, dit ga jij helaas niet winnen. ondanks dat deze directeur die niet meer aanwezig is, is net als een dode wesp. ook na zijn dood blijft de angel steken!
   natuurlijk, door al deze publiciteit zal DEZE reden niet als ontslag geldig doen zijn, maar binnen een half jaar hebben ze wel een andere reden gevonden om van jouw af te komen.
   als je een hond wil slaan, vind je al snel een stok, ook al zo’n oud gezegde met helaas een hoog waarheidsgehalte.

   ik hoop dat je snel een andere baan vind, ik ben nog steeds WWer……

   groeten, Dré

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

HNI_VB_600x500 PX_1