Was Getekend27 mei 2016

Was Getekend: Verborgen tuinen

Beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: Verborgen tuinen.

In het weekend van 11 en 12 juni stellen Rotterdammers hun bijzondere tuinen open voor publiek. Achter huizen aan drukke wegen blijken dan vaak idyllische groene parels te liggen; achter hoge schuttingen een oase van rust en ruimte – juist op plekken waar je het niet verwacht. Tussen de architectonische hoogtepunten die onze stad rijk is, is er gelukkig ook nog veel ruimte voor de natuur. Een aantrekkelijke city lounge, noemt de organisatie het zelf. Ontdek de privé-tuinen tijdens een route in je eigen tempo.

Melanie Drent en Zita Bebenroth zijn onderdeel van Roth Illustration Agency, een agentschap voor Rotterdamse illustratoren.

Lees meer:

Reageer of deel op Social Media

Tags:groenliefhebber, natuur, ontdekkingsreis en Verborgen tuinen

Sectie: Was Getekend

kaart: Geelkruid 6, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *