Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton bestaat vijf jaar! In juni 2011 publiceerden we ons manifest en de rest is geschiedenis. Talloze schrijvers en beeldmakers hebben de website gemaakt tot wat het is: een toonaangevend journalistiek platform met veel trouwe lezers. Om dat te vieren zet Vers Beton dit jaar de beeldmakers in de etalage met de campagne ‘Draag je liefde voor Vers Beton’.

De T-shirts zijn te bestellen via Shirtlobby.nl Ze komen in grijs, wit of blauw. Je kunt dit ontwerp in zwart-wit ook op een stevige witlinnen tas krijgen – deze is niet gefotografeerd. T-shirt en tas worden aangeboden in een eenmalige oplage. Van 20 juni t/m 25 juli kun je jouw bestelling plaatsen. Daarna wordt de gehele oplage in één keer gedrukt. Nabestellingen zijn niet mogelijk, het is nu of nooit!

_MG_8762_Willem de Kam
Jermaine is 1.82 meter en draagt een wit T-shirt in maat L. Laura is 1.75 meter en draagt een grijs T-shirt in maat M. Beeld door: beeld: Willem de Kam

Over dit ontwerp

Illustrator Maus Bullhorst heeft speciaal voor deze campagne een ontwerp gemaakt. We hebben hem gevraagd om het ontwerp te benaderen als een bandshirt, zo een die je tegenkomt op de merchandisestands van een festival als Lowlands. Maus heeft dit opgevat als ‘Vers Beton als keiharde rock ‘n’ roll’.

_MG_8634_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Over de ontwerper

Maus Bullhorst (1988) is illustrator. Zijn werk is kleurrijk, strak en herkenbaar. Maus maakt graag redactioneel werk. Het plaatje dat hij toevoegt aan een artikel geeft zijn visie op het verhaal. Maus illustreert regelmatig voor Vers Beton, en daarnaast ook voor De Correspondent en Trouw.

_MG_8567_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Met jouw aankoop steun je Vers Beton.

De opbrengsten worden fifty-fifty verdeeld tussen de ontwerper en Vers Beton. Bij gebleken succes zullen er in de toekomst meer Draag je liefde-campagnes volgen!

Draag je liefde voor Vers Beton is tot stand gekomen met dank aan Laura Bullhorst (model) Maus Bullhorst (ontwerper), Max van Dongen (chef fotografie), Jermaine (model), Willem de Kam (fotograaf), Dirk Scheele (Shirtlobby) en Annabel Storm (chef illustraties).

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

uitgever

Hilde Westerink (1979) kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Hilde is uitgever van Vers Beton en daarnaast werkt ze als freelance communicatiemanager voor het Rotterdamse bureau Arttenders.
hilde@versbeton.nl

Profiel-pagina
Maus avatar 300x300

Maus Bullhorst

Maus Bullhorst (1988) is illustrator en eeuwig student. Dit jaar is hij van plan om af te studeren aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam, de school waar hij vroeger bijna in woonde en volgens sommigen zijn eigen ‘MausBaus Station’ had. Bullhorst illustreert regelmatig voor de Correspondent en Trouw en maakt met liefde werk over Rotterdam voor Vers Beton. Zijn werk is strak en kleurrijk maar vooral herkenbaar.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Lees 5 reacties