Vers Beton20 juni 2016

Draag je liefde voor Vers Beton

Koop een T-shirt of tas!

Vers Beton bestaat vijf jaar! In juni 2011 publiceerden we ons manifest en de rest is geschiedenis. Talloze schrijvers en beeldmakers hebben de website gemaakt tot wat het is: een toonaangevend journalistiek platform met veel trouwe lezers. Om dat te vieren zet Vers Beton dit jaar de beeldmakers in de etalage met de campagne ‘Draag je liefde voor Vers Beton’.

De T-shirts zijn te bestellen via Shirtlobby.nl Ze komen in grijs, wit of blauw. Je kunt dit ontwerp in zwart-wit ook op een stevige witlinnen tas krijgen – deze is niet gefotografeerd. T-shirt en tas worden aangeboden in een eenmalige oplage. Van 20 juni t/m 25 juli kun je jouw bestelling plaatsen. Daarna wordt de gehele oplage in één keer gedrukt. Nabestellingen zijn niet mogelijk, het is nu of nooit!

BESTEL EEN T-SHIRT!
BESTEL EEN TAS!
Jermaine is 1.82 meter en draagt een wit T-shirt in maat L. Laura is 1.75 meter en draagt een grijs T-shirt in maat M. Beeld: Willem de Kam

Over dit ontwerp

Illustrator Maus Bullhorst heeft speciaal voor deze campagne een ontwerp gemaakt. We hebben hem gevraagd om het ontwerp te benaderen als een bandshirt, zo een die je tegenkomt op de merchandisestands van een festival als Lowlands. Maus heeft dit opgevat als ‘Vers Beton als keiharde rock ‘n’ roll’.

Beeld: Willem de Kam
BESTEL NU EEN T-SHIRT
BESTEL NU EEN TAS

Over de ontwerper

Maus Bullhorst (1988) is illustrator. Zijn werk is kleurrijk, strak en herkenbaar. Maus maakt graag redactioneel werk. Het plaatje dat hij toevoegt aan een artikel geeft zijn visie op het verhaal. Maus illustreert regelmatig voor Vers Beton, en daarnaast ook voor De Correspondent en Trouw.

Beeld: Willem de Kam
BESTEL VOOR 25 JULI!

Met jouw aankoop steun je Vers Beton.

De opbrengsten worden fifty-fifty verdeeld tussen de ontwerper en Vers Beton. Bij gebleken succes zullen er in de toekomst meer Draag je liefde-campagnes volgen!

Draag je liefde voor Vers Beton is tot stand gekomen met dank aan Laura Bullhorst (model) Maus Bullhorst (ontwerper), Max van Dongen (chef fotografie), Jermaine (model), Willem de Kam (fotograaf), Dirk Scheele (Shirtlobby) en Annabel Storm (chef illustraties).

Reageer of deel op Social Media

Tags:beeldmakers, Draag je liefde voor Vers Beton, illustratie, T-shirt en tas

Sectie: Vers Beton

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *