Was Getekend10 juni 2016

Was Getekend: Het dak op

Beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: Het dak op.

Dit jaar kun je voor de tweede maal met een verrassend perspectief naar de stad kijken. De daken van woningen, parkeergarages en markante gebouwen worden een weekend lang opengesteld voor publiek tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Sommige locaties zijn gratis te bezoeken. Voor professionals is er een Kennisdag met ‘dakdates’ en de uitreiking van de ‘Dakheld’. Zin in een bijzondere tour? Kruip bovenop de Bijenkorf voor koffie met klassieke muziek, pluk je thee op de daktuin van de Lijnbaanflat of laat je haar knippen op de top van de Fenixloods. Je kunt overnachten in hotels met dakterras of kamperen met eigen tent op het Dakpark. Inclusief kampvuur, borrel en luxe ontbijt de volgende ochtend. Kan het beter?

Melanie Drent en Zita Bebenroth zijn onderdeel van Roth Illustration Agency, een agentschap voor Rotterdamse illustratoren.

Lees meer:

Reageer of deel op Social Media

Tags:Dakpark, rotterdamse dakendagen en tour

Sectie: Was Getekend

kaart: de Bijenkorf Rotterdam, Coolsingel, Centrum, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *