Voor de harddenkende Rotterdammer

Als het Zomercarnaval door de stad trekt, laat Rotterdam haar kleurrijke karakter zien. Eind juli werden weer alle registers opengetrokken: jong en oud, muzikanten en dansers, deelnemers en kijkers, van extravagante jurk tot korte broek.

Iedere fotograaf smult op zijn eigen manier van dit kleurenpalet. Zo zocht Anne Hospers dit jaar naar het individu in de massa. Ze toont daarom niet de massaliteit van de optocht, maar de optelsom van Rotterdammers die het Zomercarnaval tot een traditie maken. Anne: “Een traditie die ik als nieuwe Rotterdammer nu ook heb geërfd.”

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

388278_2715739898063_705232504_n

Max van Dongen

chef fotografie

Max van Dongen (1991) studeerde documentaire fotografie aan AKV/ St. Joost in Breda (2014). En werkt sindsdien als zelfstandig fotograaf en chef fotografie bij Vers Beton. Vanzelf met kritische en onderzoekende blik.

Profiel-pagina
Anne Hospers

Anne Hospers

Anne Hospers (1993) is ondernemer en fotografe. Ze vangt bijzondere momenten op beeld waar medemensen misschien voorbij lopen. Ze is geïnteresseerd in het vergroten van werelden en het achterhalen van drijfveren.
Haar jeugd in Nieuw-Zeeland heeft haar liefde voor eenvoud en het buitenleven vergroot.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.