Delfshaven Draait Door26 augustus 2016

Luister: Delfshaven Draait Door in de kringloopwinkel

Talkshow-podcast vanuit Stichting De Majum

Voor de derde uitzending van Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij kringloopwinkel De Majum op de Schoonderloostraat. Daar horen we in hoeverre het leven van uitbater Jan op dat van Rocky Balboa lijkt, vertelt Piet waarom hij geen enkele vertrouwen heeft in het woonreferendum en licht vrijwilliger Sara toe waarom juist zij, als ex-vluchteling, de huidige stroom te veel vindt worden.

Beeld van Florian Braakman

Over Delfshaven Draait Door

In de vierdelige podcast-talkshow Delfshaven Draait Door bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden ze een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

Elke vrijdag wordt de podcast hier en op Open Rotterdam gepubliceerd. Zin om een uitzending bij te wonen? Zaterdag 27 augustus wordt Delfshaven Draait Door vanaf 15.00 uur opgenomen bij De Bosselaar op het Kasteel, het stadion van Sparta.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Coolhaven, Delfshaven, podcast, Stichting De Majum en talkshow

Sectie: Delfshaven Draait Door

kaart: Stichting De Majum, Schoonderloostraat, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *