Delfshaven Draait Door12 augustus 2016

Luister: Delfshaven Draait Door in de kroeg

Talkshow-podcast vanuit Café Aan Zet, thuishaven van Cowboy Jos

Voor de eerste uitzending van de talkshow-podcast Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij Café Aan Zet op de Schiedamseweg. In een kwartier bespreken ze onder meer het wereldwijde nieuws en lokale roddels met onder meer Cowboy Jos (‘Doe mij eens vijf euro geven’) en zelfverklaard barpsychologe en sekstherapeut Tina. Beluister hier de uitzending!

Over Delfshaven Draait Door

In de vierdelige talkshow Delfshaven Draait Door bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven en bieden zo een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

De podcast wordt elke vrijdag hier en op Open Rotterdam gepubliceerd. De opname duurt 16 minuten. Zin om een uitzending bij te wonen? Zaterdag 13 augustus nemen we vanaf 14.00 Delfshaven Draait Door op vanuit Lunchroom Oproer aan de Schiedamseweg.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Aan Zet, cowboy jos, Delfshaven Draait Door, podcast, Schiedamseweg en talkshow

Sectie: Delfshaven Draait Door

kaart: Café
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *