Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor de eerste uitzending van de talkshow-podcast Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij Café Aan Zet op de Schiedamseweg. In een kwartier bespreken ze onder meer het wereldwijde nieuws en lokale roddels met onder meer Cowboy Jos (‘Doe mij eens vijf euro geven’) en zelfverklaard barpsychologe en sekstherapeut Tina. Beluister hier de uitzending!

Bron: beeld: soundcloud.com
Bron: beeld: www.instagram.com

Over Delfshaven Draait Door

In de vierdelige talkshow Delfshaven Draait Door bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven en bieden zo een venster op de wereld door de ogen van de wijk.
De podcast wordt elke vrijdag hier en op Open Rotterdam gepubliceerd. De opname duurt 16 minuten. Zin om een uitzending bij te wonen? Zaterdag 13 augustus nemen we vanaf 14.00 Delfshaven Draait Door op vanuit Lunchroom Oproer aan de Schiedamseweg.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

Tara@versbeton.nl

Profiel-pagina
avatar-lara

Lara Arnoldus

Lara Arnoldus is opgegroeid onder de rook van Rotterdam en ondertussen gevestigd ín de rook. Ze studeerde Interactive Media Design aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar ze een passie ontdekte om culturele en sociale tendensen in de samenleving op te sporen, en deze om te zetten in concepten. Lara is gefascineerd door subculturen, internetgekkies, mens en maatschappij en heeft een antropologische blik. Verder fotografeert, filmt en schrijft ze en zet ze zich in voor allerlei Rotterdamse culturele instellingen.

Profiel-pagina
Lees één reactie

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte