Advertentie

klein_botanical_topbanner
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor de tweede uitzending van Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij Lunchroom Oproer op de Schiedamseweg, waarbij ze met vaste gasten Frans en Ellie onder meer praten over de straf van Yuri, natte vogeltjes en moord aan de Voorhaven.

Bron: beeld: soundcloud.com
Bron: beeld: www.instagram.com

Over Delfshaven Draait Door

In de vierdelige podcast-talkshow Delfshaven Draait Door bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden ze een venster op de wereld door de ogen van de wijk.
Elke vrijdag wordt de podcast hier en op Open Rotterdam gepubliceerd. De opname duurt 16 minuten. Zin om een uitzending bij te wonen? Zaterdag 20 augustus wordt Delfshaven Draait Door vanaf 14.00 uur opgenomen bij kringloopwinkel De Majum aan de Schoonderloostraat 235.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

Tara@versbeton.nl

Profiel-pagina
Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
avatar-lara

Lara Arnoldus

Lara Arnoldus is opgegroeid onder de rook van Rotterdam en ondertussen gevestigd ín de rook. Ze studeerde Interactive Media Design aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar ze een passie ontdekte om culturele en sociale tendensen in de samenleving op te sporen, en deze om te zetten in concepten. Lara is gefascineerd door subculturen, internetgekkies, mens en maatschappij en heeft een antropologische blik. Verder fotografeert, filmt en schrijft ze en zet ze zich in voor allerlei Rotterdamse culturele instellingen.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.