Delfshaven Draait Door19 augustus 2016

Luister: Delfshaven Draait Door in de lunchroom

Talkshow-podcast vanuit Lunchroom Oproer

Voor de tweede uitzending van Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij Lunchroom Oproer op de Schiedamseweg, waarbij ze met vaste gasten Frans en Ellie onder meer praten over de straf van Yuri, natte vogeltjes en moord aan de Voorhaven.

Over Delfshaven Draait Door

In de vierdelige podcast-talkshow Delfshaven Draait Door bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden ze een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

Elke vrijdag wordt de podcast hier en op Open Rotterdam gepubliceerd. De opname duurt 16 minuten. Zin om een uitzending bij te wonen? Zaterdag 20 augustus wordt Delfshaven Draait Door vanaf 14.00 uur opgenomen bij kringloopwinkel De Majum aan de Schoonderloostraat 235.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Lees meer:

Reageer of deel op Social Media

Tags:Delfshaven, lunchroom, Oproer, podcast, Schiedamseeweg en talkshow

Sectie: Delfshaven Draait Door

kaart: Lunchroom Oproer, Schiedamseweg, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *