Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam heeft een rijke vrijwilligerstraditie

Maandag Quote: Begin je week met een Rotterdamse quote. Deze week: De gemeente ontvangt veel aanmeldingen van enthousiaste Rotterdammers die zich willen inzetten voor het asielzoekerscentrum in Beverwaard. Al deze aanmeldingen worden doorgestuurd naar het COA. Daar noemen ze de steun van de Rotterdammers ‘hartverwarmend’.

Voordat je verder leest...

Je kunt dit artikel gratis lezen, maar wij kunnen het niet gratis maken. Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.