Voor de harddenkende Rotterdammer

Iedereen weet: het echte leven, dat vindt plaats in de wijk, op plekken waar mensen elkaar vinden. Vers Beton presenteert daarom deze zomer Delfshaven Draait Door. In deze vierdelige podcast-talkshow bezoeken Tara Lewis en Inge Janse vier plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten.
Samen met deze mensen bespreken we in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden we een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

Bitterballen en bier: kom ook!

Benieuwd? Dan ben je meer dan welkom bij de eerste uitzending die we komende zaterdag 6 augustus opnemen. We zijn hiervoor te gast bij Café Aan Zet op de Schiedamseweg, waarbij onder meer Cowboy Jos en barvrouw Tina zullen aanschuiven. Ook muziek ontbreekt niet, evenals bitterballen en bier. Wees wel op tijd, want de opname start om 17.00 en duurt precies 16 minuten.
Een week later publiceren we de podcast hier op Vers Beton. Alle uitzendingen zijn terug te vinden op www.versbeton.nl/delfshavendraaitdoor.

Delfshaven Draait Door 2
Beeld door: beeld: Lara Arnoldus

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven. De podcasts worden ook uitgezonden op Open Rotterdam, de lokale omroep van Rotterdam.

Vers Beton heeft jouw support nodig!

Voordat je verder leest: Vers Beton kan alleen blijven bestaan dankzij support van onze lezers. Maak jij ook onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Inge

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland, studeerde Nederlands & taalwetenschap en woont in Delfshaven. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Tara

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

Tara@versbeton.nl

Profiel-pagina
avatar-lara

Lara Arnoldus

Lara Arnoldus is opgegroeid onder de rook van Rotterdam en ondertussen gevestigd ín de rook. Ze studeerde Interactive Media Design aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar ze een passie ontdekte om culturele en sociale tendensen in de samenleving op te sporen, en deze om te zetten in concepten. Lara is gefascineerd door subculturen, internetgekkies, mens en maatschappij en heeft een antropologische blik. Verder fotografeert, filmt en schrijft ze en zet ze zich in voor allerlei Rotterdamse culturele instellingen.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.