Delfshaven Draait Door5 augustus 2016

Vers Beton start talkshow in Delfshaven

Vierdelige podcast vanuit kroeg, kerk, winkel én sportkantine

Iedereen weet: het echte leven, dat vindt plaats in de wijk, op plekken waar mensen elkaar vinden. Vers Beton presenteert daarom deze zomer Delfshaven Draait Door. In deze vierdelige podcast-talkshow bezoeken Tara Lewis en Inge Janse vier plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten.

Samen met deze mensen bespreken we in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden we een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

Bitterballen en bier: kom ook!

Benieuwd? Dan ben je meer dan welkom bij de eerste uitzending die we komende zaterdag 6 augustus opnemen. We zijn hiervoor te gast bij Café Aan Zet op de Schiedamseweg, waarbij onder meer Cowboy Jos en barvrouw Tina zullen aanschuiven. Ook muziek ontbreekt niet, evenals bitterballen en bier. Wees wel op tijd, want de opname start om 17.00 en duurt precies 16 minuten.

Een week later publiceren we de podcast hier op Vers Beton. Alle uitzendingen zijn terug te vinden op www.versbeton.nl/delfshavendraaitdoor.

Beeld: Lara Arnoldus

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven. De podcasts worden ook uitgezonden op Open Rotterdam, de lokale omroep van Rotterdam.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Café Aan Zet, Delfshaven, Delfshaven Draait Door, podcast en talkshow

Sectie: Delfshaven Draait Door

Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *