Delfshaven Draait Door2 september 2016

Luister: Delfshaven Draait Door in Sparta-stadion Het Kasteel

Talkshow-podcast vanuit kantine De Bosselaar

Voor de vierde en laatste uitzending van de talkshow Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast op Het Kasteel. Op het terras van de Bosselaar, de kantine annex maatschappelijke ruimte van Sparta, horen we onder andere waarom Annemarie liever ratten dan duiven op straat ziet en legt de Turkse Aylin uit waarom het partijprogramma van Wilders ook wel goede punten bevat.

Beeld van Florian Braakman

Over Delfshaven Draait Door

Iedereen weet: het echte leven, dat vindt plaats in de wijk, op plekken waar mensen elkaar vinden. Open Rotterdam en Vers Beton presenteren daarom deze zomer Delfshaven Draait Door. In deze vierdelige podcast-talkshow bezoeken Tara Lewis en Inge Janse plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. Samen met deze mensen bespreken ze in een moordtempo het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de wijk. Zo bieden ze een venster op de wereld door de ogen van de wijk.

Delfshaven Draait Door wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsbudget Lokale Media van de Gebiedscommissie Delfshaven.

Reageer of deel op Social Media

Tags:Bosselaar, Delfshaven, Delfshaven Draait Door, duiven, Kasteel, podcast, Spangen, sparta, talkshow, Westside en Wilders

Sectie: Delfshaven Draait Door

kaart: Sparta Rotterdam BV, Spartapark-Noord, Rotterdam, Nederland
Ontvang de wekelijkse Vers Beton newsletter!

Op Vers Beton discussiëren we met liefde. We horen daarom graag je mening. Houd daarbij wel onderstaande richtlijnen in gedachten, dan weet je zeker dat je reactie zichtbaar blijft:

  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties
  • Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via info@versbeton.nl

Verdiep de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *