Voor de harddenkende Rotterdammer

Samen met Joost Leek fotografeert Willem de Kam sinds 2014 opvallende Nederlandse voortuinen onder de naam Kabouters & Adelaars. Met de feestdagen voor de deur schoot hij een speciale kersteditie met de meest uitbundig versierde Rotterdamse tuinen.

Voordat je verder leest...

Vers Beton heeft jouw support nodig! Wij kunnen alleen blijven bestaan dankzij support van lezers. Maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk?

Nee, ik lees eerst het stuk verder

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
Willem1

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
Lees één reactie
  1. Profielbeeld van Frank/Janine
    Frank/Janine

    In Carnisse deden we destijds een looproute langs de verschillende kerstverlichtingen. Bijzonder dat een Hindoestaanse familie uit de meester Arendstraat verkozen werd als de mooiste. Er is een stukje Carnissesingel (tegenover het hertekamp) dat ook fameus was. Misschien moet je daar volgend jaar eens gaan kijken

Reageren is voorbehouden aan Vers Beton-supporters. Meld je hier aan als supporter of log in.