Advertentie

unnamed
Voor de harddenkende Rotterdammer

De verschillende onderdelen van de Art Rotterdam Week zijn 90.000 keer bezocht. Fleur Beerthuis maakte een fotoreportage.

Naast de grote beurzen Art Rotterdam, OBJECT Rotterdam en Rotterdam Contemporary Art Fair was er afgelopen week kunst in de hele stad te bekijken en te beleven bij verschillende open ateliers, pop-uptentoonstellingen en speciale openingen in gerenommeerde kunstinstellingen. Ook Vers Beton exposeerde werk in een container op het Rotterdam Photo Festival op Katendrecht. In totaal trokken de verschillende onderdelen 90.000 bezoeken.
De fotograaf heeft de foto’s gemaakt in opdracht van Rotterdam Festivals.

Deze banner kun je wegklikken, maar....

..je kunt ook supporter worden! Vers Beton kan alleen bestaan dankzij een bijdrage van lezers. Vanaf 6 euro per maand maak jij onafhankelijke journalistiek in Rotterdam mogelijk.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
eeva@versbeton.nl

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.

Advertentie

1718_2021_009_600x500_online banner_geef ruimte